Politica de Confidențialitate

Informații generale

Bine ați venit la pagina noastră privind politica de confidențialitate! Când utilizați serviciile site-ului nostru web, aveți încredere în noi cu informațiile dvs. Această politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce date colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu acestea. Când împărtășiți informații cu noi, putem îmbunătăți serviciile noastre pentru dvs. De exemplu, vă putem afișa rezultate de căutare și anunțuri mai relevante, vă putem ajuta să vă conectați cu alte persoane sau să faceți mai ușor și mai rapid partajarea cu alții. Pe măsură ce utilizați serviciile noastre, dorim să fiți clar cum folosim informațiile și modalitățile prin care vă puteți proteja confidențialitatea. Asta e important; sperăm că veți lua timp să o citiți cu atenție. Amintiți-vă, puteți găsi controale pentru a vă gestiona informațiile și a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Am încercat să-l menținem cât mai simplu posibil.

Dreptul de a accesa, corecta și șterge datele și de a obiecta la prelucrarea datelor

Organizatorii depun toate eforturile pentru a pune în aplicare măsuri de precauție adecvate pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal și pentru a preveni modificarea, corupția, distrugerea sau accesarea acestora de către terți neautorizați. Cu toate acestea, organizatorii nu controlează fiecare risc legat de utilizarea internetului și, prin urmare, avertizează utilizatorii Site-ului cu privire la riscurile potențiale implicate în funcționarea și utilizarea internetului. Site-ul poate include link-uri către alte site-uri web sau alte surse de internet. Deoarece organizatorii nu pot controla aceste site-uri web și surse externe, organizatorii nu pot fi trasi la răspundere pentru furnizarea sau afișarea acestor site-uri web și a surselor externe și nu pot fi responsabili pentru conținutul, publicitatea, produsele, serviciile sau orice alt material disponibile pe sau de pe aceste site-uri web sau surse externe.

Gestionarea datelor cu caracter personal

Puteți vizualiza sau edita datele dvs. personale online pentru multe dintre cursurile noastre. De asemenea, puteți face alegeri cu privire la colectarea și utilizarea datelor noastre. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le utilizați. Puteți alege dacă doriți să primiți comunicări promoționale de pe site-ul nostru web prin e-mail, SMS, poștă fizică și telefon. Dacă primiți e-mailuri promoționale sau mesaje SMS de la noi și doriți să renunțați, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile din acel mesaj. De asemenea, puteți face alegeri cu privire la primirea e-mailurilor promoționale, a apelurilor telefonice și a poștei poștale vizitând și conectându-vă la Managerul de comunicații promoționale al companiei, care vă permite să actualizați informațiile de contact, să gestionați preferințele de contact, să renunțați la abonamentele de e-mail și să alegeți dacă să partajați informațiile dvs. de contact cu partenerii noștri. Aceste alegeri nu se aplică serviciilor de comunicații obligatorii care fac parte din anumite servicii ale site-ului web.

INFORMAȚII PE CARE LE COLECTĂM

Site-ul nostru colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu serviciile noastre. Furnizați unele dintre aceste date direct, cum ar fi atunci când creați un cont personal. Obținem o parte din aceasta înregistrând modul în care interacționați cu serviciile noastre, de exemplu, folosind tehnologii precum cookie-urile și primind rapoarte de erori sau date de utilizare de la software-ul care rulează pe dispozitivul dvs. De asemenea, obținem date de la terți. Datele pe care le colectăm depind de serviciile și caracteristicile pe care le utilizați.

Cum folosim informațiile dvs.

Site-ul nostru web folosește datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază: pentru a ne opera cursul și pentru a oferi (inclusiv îmbunătățirea și personalizarea) serviciilor pe care le oferim, pentru a trimite comunicări și pentru a afișa reclame. În realizarea acestor scopuri, combinăm datele pe care le colectăm prin diferitele servicii de site web pe care le utilizați pentru a vă oferi o experiență mai uniformă, consecventă și personalizată. Cu toate acestea, pentru a spori confidențialitatea, am construit garanții tehnologice și procedurale concepute pentru a preveni anumite combinații de date. De exemplu, stocăm datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când sunteți neautentificat (nu sunteți conectat) separat de orice informație de cont care vă identifică direct, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Partajarea informațiilor dvs.

Îți împărtășim datele personale cu consimțământul tău sau, după caz, pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice serviciu pe care l-ai solicitat sau autorizat. De exemplu, vă împărtășim conținutul cu terțe părți atunci când ne spuneți să facem acest lucru. În plus, împărtășim datele personale între organizatori. De asemenea, putem dezvălui date cu caracter personal ca parte a unei tranzacții corporative.